Michelin

Gama de spalatoare cu presiune oferita de Michelin este proiectata si fabricata de Annovi Reverberi, care este, de 60 de ani, unul dintre cei mai importanti producatori de pompe cu piston pentru spalatoare cu presiune. Calitatea, designul si performantele produselor Michelin aduc un real suport utilizatorilor acestora, fiind extrem de fiabile si versatile.
Fondata in 1958 in Modena, Italia, Annovi Reverberi este astazi o companie moderna, flexibila si in expansiune constanta, devenind un important grup de productie a echipamentelor pentru agricultura si ulterior, de curatenie profesionala, cu o prezenta de impact pe piata, in cinci continente si peste o suta de tari.
Compania are astazi o prezenta majora in industria echipamentelor de curatenie profesionala, datorita masinilor de spalat de inalta presiune, aspiratoarelor umed-uscate si altor echipamente, utile atat pentru uz profesional/industrial, cat si personal.
Compania ofera solutii de pionierat pe piata mondiala, prin permanente inovatii si cercetari, identificand solutii tot mai eficiente, pentru a satisface si anticipa cerintele clientilor.

Vezi mai multe › Mai putine ›

19 Produse

produse/pagină

19 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact