Portwest

Cu o experienta de peste 100 de ani si cu un renume in ceea ce priveste calitatea produselor oferite, Portwest este lider mondial in proiectarea si fabricarea de imbracaminte de lucru si echipament de protectie care indeplineste standardele internationale recunoscute.
Portwest are un portofoliu de peste 1350 produse de protectie inovatoare, reprezentanti de vanzari pentru 130 de tari si 6 centre de distributie la nivel mondial. Compania este specializata in productia de echipament de protectie impotriva pericolelor: flacara, arc electric, substante chimice, metal topit, tempereturi extreme sau ploaie.

Portwest acorda atentie deosebita solicitarilor clientilor si imbunatateste continuu gama de produse prin dezvoltarea de noi materiale. Colectiile extinse si unice de incaltaminte de protectie, manusi de lucru si echipamente individuale de protectie ofera siguranta agajatilor din diverse industrii, cum ar fi  cea de petrol si gaze, sudura, minerit, agricultura, transport, industria chimica, constructii, depozitare, productie si  multe altele.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 6880

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 6880

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact