Steinel

Steinel, este o companie germana care produce echipamente electrice inca din 1957 - rezistoare electrice de incalzire pentru o varietate de echipamente electrice, cum ar fi uscatoare de par, aparate de cafea sau masini de gatit oua.
 Incepand cu anul 1980 compania incepe sa produca pistoale de lipit, care pot avea diferite intrebuintari – pentru reparatii minore, dar si pentru activitati creative, bricolaj – bijuterii, obiecte de decor sau decoratiuni textile. Din 1983 Steinel incepe productia pentru primele suflante cu aer cald , utilizate atat in mediul industrial cat si pentru micile proiecte casnice si devine cel mai mare producator mondial. Acestea pot fi folosite pentru diverse activitati precum uscarea rapida a vopselii, chitului, tencuielilor, dezlipirea sau lipirea foliilor autocolante, eliminarea straturilor de vopsea pe baza de ulei sau diluant, izolarea cablurilor electrice, slabirea prezoanelor, piulitelor sau rotilor.
In 1987, Steinel dezvolta primul senzor de control al luminior exterioare. Dupa un an de la aparitia primul senzor dezvoltat de Steinel, acesta introduce pe piata senzori capabili sa detecteze miscarea umana. In anul 1989 Steinel produce primele lampi controlate de senzori, care in prezent sunt utilizate pe scara larga.

Vezi mai multe › Mai putine ›

15 Produse

produse/pagină

15 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact