Stihl

STIHL a pornit la drum cu o viziune bine definita. Acum, dupa 80 de ani, grupul STIHL asigura aproximativ 8000 locuri de munca, incluzand 370 proiectanti si ingineri. Firma are peste 35.000 de distribuitori autorizati in mai mult de 160 de tari si, datorita calitatii superioare a produselor şi serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferata a profesionistilor si a pasionatilor de gradinarit din toata lumea.
Astazi STIHL este de departe cea mai vanduta marca de motoferastraie la nivel mondial, iar cunostintele, abilitatile si expertiza obtinute in dezvoltarea motoferastraului au fost folosite pentru a deveni un lider in industria de specialitate pentru numeroase utilaje de gradinarit incluzand foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocatoare, masini de tuns iarba, motocoase si curatatoare cu inalta presiune.
In plus, VIKING, intr-o continua dezvoltare alaturi de STIHL, a devenit unul din cei mai importanti producatori de utilaje pentru gradinarit din Europa. VIKING este o companie austriaca fondata in anul 1981 si parte a grupului german STIHL din 1992, dedicata in exclusivitate productiei de utilaje pentru gradinarit. Fabrica este situata in Langkampfen, Tirol, iar produsele sale sunt prezente in peste 60 de tari.

Vezi mai multe › Mai putine ›
Pagina
produse/pagină
Pagina
produse/pagină