Wacker Neuson

Grupul Wacker Neuson, este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de constructii usoare si compacte - demolatoare electrice/cu motor termic, vibratoare pentru beton, vibratoare externe, maiuri compactoare, placi compactoare, generatoare si turnuri de iluminat.
Istoria Wacker Neuson incepe in 1848, la Dresda, odata cu infiintarea primei fierarii, compania inregistrand o dezvoltare exponentiala din 1930 cand Hermann Wacker a inventat primul mai compactor electric.

Calitatea Wacker Neuson sustine cu adevarat performanta. Cunoasterea cu precizie a domeniilor de utilizare este premisa fundamentala pentru dezvoltarea solutiilor personalizate fiecarui beneficiar.  Wacker Neuson garanteaza un inalt nivel de fiabilitate al masinilor in orice domeniu de utilizare, fiabilitate dovedita de-a lungul anilor. Avand motoare cu un consum redus, operare intuitiva si functii inteligente, cu posibilitati de echipare complexe, masinile Wacker Neuson sunt gata de utilizat in cateva secunde.
Wacker Neuson si-a castigat pozitia de lider pe piata printr-un angajament ferm fata de clienti, precum fiabilitatea, performanta si inovatia produselor sale. In plus, ofera solutii si servicii care satisfac cerintele diverse ale clientilor sai. 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 672

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 672

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact