Wolfcraft

Wolfcraft GmbH este o companie infiintata in 1949 de catre Robert Wolff. Considerata printre fondatoarele segmentului de bricolaj din Germania, compania produce si furnizeaza unelte si accesorii pentru masini electrice.
Cu 630 de angajati in 50 de tari, Wolfcraft a primit mai multe premii pentru produsele sale, printre care si premiul “Red dot design award” pentru produsele “menghina de mana cu o singura prindere” și “Quickfix”. In prezent Wolfcraft detine in portofoliul sau in jur de 3.000 de articole.
In ultimii 68 de ani Wolfcraft GmbH s-a consacrat cu mult succes ca motor al inovatiei in domeniul uneltelor si accesoriilor pentru scule electrice. Metodele si tehnologiile au fost ajustate constant la cerintele pietei dinamice, intotdeauna cu scopul ca fiecare produs oferit sa fie cel mai bun din clasa sa.
In 2010 si 2014, Wolfcraft a fost mentionat in studiile efectuate de Institutul Für Freizeitwirtschaft (Institutul de Studii pentru Timpul Liber) drept cel mai cunoscut brand de instrumente de mana pentru bricolaj. In 2017 Wolfcraft GmbH a castigat German Brand Award la categoria „Gradinarit și instrumente”, competitie organizata de Institutul German de Marca si Consiliul German de Proiectare, care  descopera, prezinta si recompenseaza branduri unice si producatori de branduri.

Vezi mai multe › Mai putine ›
produse/pagină
produse/pagină