Detergenti

Agentii de curatare potriviti fac diferenta. Detergentii te ajuta sa cureti mai rapid si mai eficient, cu un consum mai mic de energie si mai putina poluare a apelor reziduale. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu  agentii de curatare special conceputi pentru anumite sarcini, echipamentele de curatenie ofera performante maxime. Pe Masif.ro gasiti o gama completa de detergenti pentru uz casnic sau uz profesional care va ajuta la curatenia in hoteluri, restaurante, showroom-uri auto, cladiri de birouri, supermarketuri, depozite sau spatii de productie.

Tipuri de detergenti

Dupa modul de utiliare se deosebesc doua catergorii de detergenti:

 • detergenti pentru uz casnic sunt destinati curateniei casei si gradinii;
 • detergenti pentru de uz profesional sunt produse mai puternice, create special pentru anumite aplicatii, au un randament mai bun, ofera economie de apa, electricitate si timp.

Functie de aplicatia pentru care se folosesc, putem clasifica detergentii astfel:

 • detergenti pentru aparatul de spalat cu presiune: asigura o curatare mai rapida si mai buna, cu un consum redus de energie si o cantitate mai redusa de ape reziduale. Ofera rezultate stralucitoare in diverse aplicatii din industrie, comert si industria alimentara. Foloseste aparatele de curatare cu apa cu inalta presiune impreuna detergentii potrivitii aplicatiei tale.
 • detergenti pentru curatare manuala a suprafetelor: sunt special conceputi pentru a indeplini cerintele furnizorilor de servicii de curatenie. Acestia elimina rapid si eficient toate contaminarile tipice, fara a afecta in mod negativ suprafetele. Detergentii alesi trebuie sa ofere: un miros placut, sa indeplineasca normele ecologice actuale, dozare eficienta a substantelor concentrate si manipularea sigura, adica ambalaje ergonomice. Pentru suprafete vitrate sau din sticla, foloseste detergenti pentru geamuri si ustensile corespunzatoare.
 • detergenti pentru pardoseala: ofera rezultatele excelente de curatare obtinute in cel mai scurt timp, cu mai putin efort, sunt foarte eficienti. Pe masif.ro gasesti detergenti special creati pentru diferitele suprafete ale podeleler: parchet, gresie, beton. Utilieaza detergentii pentru pardoseli impreuna cu masinile de curatat pardoseli adecvate suprafetei de curatat. Acest lucru face munca mai usoara, mai rapida si mai convenabila. In acelasi timp, asigura protectia optima a masinilor de spalat pardoseli si a suprafetelor care urmeaza a fi curatate.
 • detergenti pentru covoare: curata delicat si eficient suprafetele textile, de exeplu gama Karcher CarpetPro. Aceasta gama aduce produse inovatoare, care reduc timpul de curatare si uscare si intarzie remurdarirea, protejand astfel suprafetele tratate, precum si mediul si bugetul dumneavoastra. Gama CarpetPro se bazeaza pe tehnologia iCapsol, care aduna si incapsuleaza murdaria. Clatirea covoarelor nu mai este necesara deoarece murdaria reziduala incapsulata este pur si simplu aspirata in timpul curatarii ulterioare de intretinere. Covoarele se usuca repede si sunt gata de utilizare in cel mai scurt timp.
 • detergenti pentru curatarea pieselor, in productia industriala, milioane de piese trebuie curatate zilnic in pregatirea pentru vopsire sau pentru asamblare. Cerintele privind performanta de curatare, protectia suprafetei si lipsa reziduurilor sunt extrem de ridicate in acest sector. Din aceasta cauza, utilizarea detergentilor specifici este esentiala. Acestia sunt foarte eficienti, obtin rezultate impresionante atunci cand sunt utilizati cu aparate de curatat conventionale pentru piese.
 • detergenti autosunt special conceputi pentru toate nivelurile de duritate a apei si sunt compatibili cu toate sistemele de spalare auto. Solutiile cu continut special protejeaza componentele care intra in contact cu apa impotriva coroziunii. Alege detergenti pentru spalarea masinilor care sunt ecologici, au formule brevetate si sunt usor de separat din apele reziduale. Dupa spalare, aplica un strat de ceara auto pentru protectia vopselei pe termen lung.
 • detergenti pentru curatarea rezervoarelor. Curatarea rezervoarelor si containerelor se supune unor norme si reglementari speciale. Detergentii pentru curatarea rezervoarelor sreprezinta solutia perfecta pentru toate cerintele de curatare a rezervoarelor. Sunt produse foarte concentrate, deosebit de economice si eficiente.
 • detergenti pentru grupuri sanitare , au o aroma proaspata, formula cu gel imbunatateste aderenta, sunt ecologice, se utilizeaza pentru curatenia zilnica a grupurilor sanitare, indeparteaza depunerile de calcar, murdaria si grasimea.

De ce sa folosesti detergenti

Pe langa economia de apa si electricitate, detergentii au rolul de curatare, dezinfectie si ingrijire a suprafetelor, astfel imbunatatesc aspectul, pastreaza fuctionalitatea, imbunatatesc igena si mirosul, pastreaza valoarea spatiilor. Detergentii pentru pardoseli asigura o curatare fara efort si care economiseste timp, in acelasi timp protejeaza atat masinile de curatat podele si suprafetele.

Detergentii se utilizeaza pentru:

 • Indepartarea petelor, sunt detergenti speciali, foarte activi, de ex. pentru indepartarea urmelor de cauciuc, indeparteaza ciar si petele dificile de grasimi si funingine, indeparteaza uleiul, gudronul etc.
 • Curatenia de zi cu zi: pot fi folositi oriunde; pentru curatarea de intretinere a tuturor pardoselilor dure si rezistente rezistente la apa. Sunt extrem de economici, asigura curatarea fara urme, spumare foarte scazuta, dizolva petele de ulei, grasime si minerale, se usuca repede.
 • Curatenia si ingrijire intermediara: asigura curatenia si ingrijirea intr-o singura trecere, indeparteaza urmele de pantofi, creeaza o pelicula protectoare cu acoperire mare, impermeabila, rezistenta la abraziune, antialunecare.
 • Curatenia de baza: asigura curatarea in profunzime a podelelor, elimina murdaria grosiera, chiar si murdaria intarita,sunt foarte eficienti; indeparteaza usor ceara, au spumare redusa, sunt prietnosi cu mediul si au un miros placut.
 • Agenti de ingrijire: reprezinta o solutie pentru ingrijirea si protectia pardoselilor dure si elastice, au o acoperire excelenta, aderenta, rezistenta la alunecare si rezistenta la abraziune, indeparteaza murdaria.

Masuri de siguranta la lucrul cu detergenti

Cand lucrati cu detergenti respectati urmatoarele masuri de siguranta:

 • utilizati detergentii potriviti pentru podeaua si murdarfia pe care vreti sa le curatati;
 • cititi intotdeauna etichetele cu atentie;
 • consultati fisele cu date de securitate pentru informatii detaliate;
 • depozitati separat de alte substante;
 • purtati imbracaminte de protectie( ochelari, manusi, haine speciale);
 • nu amestecati detergentii acizi cu cloruri;
 • respectati reglementarile legale referitoare la apele uzate;
 • dozati detergentul conform pliantului, in caz contrar apar costuri suplimentare, scade puterea de curatare, se deterioreaza suprafetele, masina poate fi deterioarata, se incarca apele reziduale cu chimicale.

Descopera oferta Masif de detergenti de la branduri cunoscute precum Karcher si Nilfisk si alege produsele de care ai nevoie pentru o curatare eficienta.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 239

Pagina
produse/pagină
  • Transport gratuit
  Spuma activa Karcher RM 812 ASF, 20 l

Produsele 1-60 din 239

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele