Wasserkonig

Din anul 2003, Wasserkonig este brandul romanesc de echipamente pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, pentru irigatii, pentru transportul lichidelor in instalatii industriale si pentru evacuarea apei.
Wasserkonig invata in permanenta de la clientii sai, despre nevoile specifice de pe teren si modul in care utlizeaza echipamentele. Feedback-ul lor ii ghideaza sa imbunatateasca si sa diversifice gama de produse.

Atunci cand a luat in considerare dezvoltarea unei game de produse pentru alimentarea cu apa, specialistii Wasserkonig s-au inspirat din calitatea si precizia germana care se regaseste pe deplin in produse.

De la bun inceput echipamentele Wasserkonig s-au dovedit fiabile, economice si performante, la preturi accesibile,oferind mereu solutii viabile pentru segmentul mediu de consum, pentru locuitorii zonelor cu economie bazata pe agricultura si pentru locuitorii zonelor adiacente marilor orase, care nu aveau acces la reteaua nationala de apa potabila.

Interesul continuu pentru imbunatatirea calitatii produselor se traduce in investitiile facute in dezvoltarea gamei,fiind la curent cu ultimele noutati tehnologice si utilizand cele mai noi materiale pentru a creste performantele, randamentul si fiabilitatea produselor.

Pentru a fi cat mai aproape de clienti, specialistii Wasserkonig sunt oricand gata sa raspunda la orice intrebari legate de pompe de apa, pompe submersibile, pompe de recirculare apa calda, hidrofoare si altele, sa ofere recomandari de montaj si utilizare si sa gaseasca solutii la problemele legate de alimentarea cu apa.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 183

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 183

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact