Pompe recirculare

Pompele de recirculare au aplicare in spatiile domestice, industriale si comerciale. Sunt special concepute pentru circulatia lichidelor in sistemele de incalzire si climatizare casnice si prezinta eficienta maxima si avantaje pe termen lung. Alege-o pe cea de care ai nevoie, de garantia ei ne ocupam noi.

Caracteristici pompe recirculare

In functie de model, exista o serie de caracteristici care determina avantajele si calitatea pompelor recirculare. Printre cele mai importante astfel de aspecte se numara:

  • Functii multiple de reglaj concepute special pentru a economisi energie: functie de reglaj de noapte, mod manual pe timp de vara etc.
  • Instalare rapida, intr-un mod cat se poate de simplu si de intuitiv. Mai mult, motorul nu necesita protectie externa, deoarece este construit inteligent si sigur.
  • Pornire imbunatatita in conditii severe de functionare, datorita cuplului mare de care dispune motorul si intreg ansamblul modelelor de pompe recirculare.
  • Carcasele acestor pompe recirculare sunt izolate pentru a preveni pierderile de caldura in sistemele de incalzire si mediul extern.
  • Nu necesita intretinere datorita materialelor de top folosite in fabricarea pompelor, dar si gratie structurii generale si a design-ului robust.
  • Nivel de zgomot redus.
  • Actionare simpla, intuitiva care contribuie la setarea pompelor.

Descopera pe masif.ro gama completa de hidrofoare, pompe de apa, motopompe, pompe de suprafata sau pompe recirculare si alege modelul care se potriveste nevoilor tale.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 34

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 34

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact