Rigle vibrante

Consistenta calitatii a suprafetelor din beton devine din ce in ce mai importanta cu fiecare zi care trece. Din acest motiv, Masif.ro, ofera o gama completa de echipamente de vibrare a sapelor. Aceasta inseamna furnizarea de echipamente de la turnarea betonului si pana la finisarea finala.
Riglele vibrante pot fi folosite nu doar pentru uz casnic si in incaperile cu dimensiuni mici, dar si pe santierele mari de constructii, uzine, depozite sau blocuri de locuit.
Datorita tehnologiei inovatoare de lucru si frecventei ridicate a vibratiilor, acestea iti permit sa realizezi lucrarile intr-un timp mai scurt, distribuind masa de beton cat mai uniform posibil, pentru lucrari de calitate, durabile in timp.
Descopera oferta Masif de rigle vibrante pentru beton si alege modelul potrivit!

Aspecte de urmarit in alegerea unei rigle vibrante

Astazi, pe piata exista mai multe tipuri de rigle vibrante, care se deosebesc prin principiul de functionare, tipul motorului, capacitate, dar si dimensiuni. Prima și cea mai importantă clasificare a acestor aparate de finisare a betonului este in:

  • modele electrice, riglele vibrante electrice sunt mai econome, pot lucra de la o sursa simpla de curent si au un pret mult mai avantajos. In plus, nu produc prea mult zgomot in timpul functionarii, datorita motorului electric, dar nici substante toxice daunatoare, putand fi utilizate chiar si in spatii inchise;
  • modele pe benzina, riglele vibrante pe benzina au un motor mai puternic, sunt foarte usor de manevrat si mutat in orice directie. Acestea pot prelucra mortar de beton cu grosimea cuprinsa intre 70 – 250mm, oferind un nivel inalt de eficienta si productivitate.

Caracteristicile unei rigle vibrante cu motor termic

De capacitatile tehnice ale oricarui utilaj depinde direct cat de productiv va fi in efectuarea lucrarilor necesare. La fel este si in cazul riglelor vibrante, care trebuie sa posede un sir de specificatii si funcționalitati, adaptate nevoilor tale individuale de exploatare. Iata la ce criterii tehnice merita sa fi atent:

  • puterea și tipul motorului (cuprinsa intre 1 si 3kW);
  • frecvența vibratiilor motorului;
  • materialul din care este creat profilul (aluminiu, fier, otel sau alte metale);
  • posibilitatea de a regla frecvența vibratiilor dupa necesitate;
  • lungimea si tipul profilului riglelor vibrante, de acest criteriu depinde ce suprafata poate fi prelucrata dintr-o singura data. Modelele cu profil scurt sunt mai comod de manevrat si transportat, iar cele cu profile lungi pot cuprinde o suprafata mai mare;
  • constructie ergonomica (cu manere antivibrante si acoperire din cauciuc, pentru o manevrare si exploatare simpla si confortabila).

Gama de rigle vibrante

Pentru ca tu sa ai de unde sa alegi, am pregatit o selectie de rigle vibrante:

Descopera oferta pe site-ul Masif.ro de rigle vibrante si alte utilaje de mica mecanizare, comanda cu incredere si fii pregatit sa duci treaba la bun sfarsit!

Vezi mai multe › Mai putine ›

1 articol

produse/pagină

1 articol

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact