Serviciile Masif

Ne dorim ca Masif sa devina partenerul tau de incredere si de lunga durata si tocmai de aceea suntem atenti la toate detaliile si iti punem la dispozitie servicii personalizate pentru ca tu sa lucrezi eficient.

Consiliere tehnica specializata

Colegii nostri din magazine, din teren si din cadrul departamentului de vanzari online iti ofera informatii tehnice privind produsele din portofoliul Masif. Apeleaza la noi cu incredere atunci cand ai nevoie de un produs si nu stii care este cel mai potrivit, cand esti in cautare de accesorii compatibile sau pur si simplu daca vrei sa afli mai multe detalii tehnice despre produsele care te ajuta sa lucrezi eficient. Iti oferim sfaturile cele mai potrivite, pentru ca ne dorim ca produsul ales sa fie si cel care sa raspunda cu adevarat nevoilor tale.

Asistenta la punerea in functiune

Aparatul de sudura, compresorul de aer, generatorul sau grupul de pompare au ajuns la tine. Acum trebuie sa-si dovedeasca utilitatea. Te asistam la punerea in functiune, atat la fata locului cat si cu sfaturi oferite la telefon, atunci cand operatiunile sunt mai simple.

Prezentari si probe de lucru

Vrei sa vezi cum functioneaza un produs si daca este potrivit pentru activitatea ta? Nimic mai simplu.Vino la noi! Pentru anumite produse putem sa facem scurte demostratii in magazin sau in service.

In plus, periodic organizam prezentari de produse impreuna cu tehnicienii si furnizorii nostri. Iti vom da de veste pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul in care activezi.

Echipamente la schimb

Echipamentul tau trebuie sa ajunga in service? Nu-ti face griji! Iti oferim, la schimb, unul cu caracteristici similare, din stocul nostru de echipamente pentru situatii de urgenta, iar activitatea ta nu va avea de suferit.

Service in garantie si post-garantie

Centrele service Masif asigura efectuarea reparatiilor, atat in perioada de garantie cat si in afara acesteia. Folosim intotdeauna piese de schimb originale, conform recomandarilor producatorilor.

Atunci cand interventiile nu pot fi efectuate in centrele service Masif sau in centrele service ale furnizorilor nostri, echipa noastra de Service expres se deplaseaza la tine, pentru diagnostic si solutionarea problemei.

Finantare, atunci cand ai nevoie

Vrei sa te extinzi, afacerea ta se dezvolta, ai un proiect nou sau pur si simplu vrei sa faci o schimbare a parcului de utilaje si echipamente? Echipa noastra de consultanti financiari te ajuta sa gasesti cele mai potrivite solutii de finantare si creditare a afacerii tale.

Si pentru ca ne tinem de cuvant suntem convinsi ca vom deveni partenerul tau de incredere!