CRC

CRC Industries furnizeaza produse chimice ambalate, in general, sub forma de aerosoli tehnici pentru domeniile industrial, auto, electric si electronic, agenti de curatare, lubrifianti, agenti anti-coroziune, produse pentru sudura si alte produse de specialitate. Produsele CRC marcate NSF (National Sanitation Foundation) sunt concepute pentru a putea fi utilizate in industria alimentara.
Astazi, CRC este un furnizor global de produse chimice de specialitate, fabricand peste 1.300 de articole și dezvoltand formule specializate pentru a satisface nevoile unice ale pietelor de automobile, marina, camioane grele, hardware, electrice, industriale și aviatice. CRC serveste clienti din intreaga lume, avand centre de productie si distributie in zonele din regiunea de Nord, Centrala si America de Sud, Europa, Africa de Sud si Asia-Pacific. CRC opereaza 26 de instalatii care produc in fiecare an peste 80 de milioane de cutii de aerosoli.
CRC Industries Europe garanteaza furnizarea de produse de inalta calitate, prin respectarea unor standarde exigente în cadrul tuturor activitatilor de cercetare, dezvoltare şi productie, standarde respectate inclusiv in ceea ce priveste siguranta si protectia mediului. CRC dezvolta continuu produse noi si adapteaza produsele existente în functie de nevoile clientilor.

Vezi mai multe › Mai putine ›

36 Produse

produse/pagină
    • Transport gratuit
    Livrare in 15-30 zile

    Solutie de indepartat rugina CRC 30401-AA, EVAPO-RUST, 20L

    883,00 lei

36 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact