Ebara

Cu peste 20 de ani de experienta, EBARA Pumps Europe S.p.A. este un lider mondial in proiectarea si fabricarea pompelor electrice centrifugale. Trei concepte ghideaza dezvoltarea produselelor: calitate, inovatie si solutii de varf.

Fiecare produs EBARA este proiectat si construit pentru a obtine cel mai inalt nivel de fiabilitate, garantat de programe riguroase de control al calitatii si de testare pe parcursul intregului ciclu de productie. Pompele electrice centrifuge EBARA sunt protejate si poarta brevete internationale. Pompele electrice din otel inoxidabil sunt dezvoltate utilizand procese complet robotizate care optimizeaza manipularea materialelor, permitand schimbari rapide ale liniilor de productie si asigurand un nivel ridicat de control al calitatii liniei si standardizare. Aceste procese combinate cu tehnicile de constructie achizitionate de la societatea mama japoneza, pompele electrice din otel inoxidabil EBARA se remarca pe plan global pentru designul hidraulic inconfundabil.

Inovatia reala a produselor pompelor se datoreaza concentrarii combinate a cercetarii, designului si dezvoltarii, atat de la EBARA Corporation, cat si de la EBARA Pumps Europe SpA Centrul de Cercetare si Inginerie Aplicata. EBARA se angajeaza sa dezvolte sisteme si produse sofisticate capabile sa raspunda cerintelor si nevoilor viitoare ale clientilor sai.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 130

Pagina
produse/pagină
    • Transport gratuit
    • Transport gratuit

Produsele 1-60 din 130

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact