Stanley

De-a lungul anilor, STANLEY Works a produs unele din cele mai inovatoare si folositoare scule de mana fabricate vreodata. Printre aceste scule de mana se numara si Bailey® Plane, Surform® shaper, Ruleta PowerLock® si cel mai recent gama de produse STANLEY FatMax™. Astazi, mai mult ca oricand, STANLEY continua sa fie liderul inovatiei in industria de scule de mana.
In 1843, Frederick STANLEY a pus bazele companiei care fabrica la acea vreme zavoare, balamale si alte echipamente din fier forjat, localizata in New Britain, Connecticut. Cativa ani mai tarziu, in 1857, varul lui Frederick, Henry STANLEY, a infiintat compania STANLEY Rule and Level. In 1920, compania STANLEY Rule and Level a fuzionat cu STANLEY Works si astfel s-a format o noua companie ce avea sa devina faimoasa divizie de scule de mana.
Echipa STANLEY se mandreste cu reputatia sa pentru excelenta, fiind in permanenta  dedicata testarii continue, proiectarii si imbunatatirii produselor, astfel incat sa asigure produse de cea mai buna calitate si cea mai mare durata de viata.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 335

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 335

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact