Circulare pentru lemn

Potrivite pentru lucrarile profesionale de taiere a placilor din lemn si alte materiale pe baza lemnoasa, se deosebesc prin nivelul inalt de functionalitate, ce permite realizarea mai multor tipuri de taieturi, datorita constructiei specifice si mecanismului de taiere. Unicul dezavantaj al unui fierastrau circular cu masa este ca necesita mai mult spatiu pentru montare si poate fi utilizat doar stationar.
Alege un circular pentru lemn cu masa, iar echipa Masif se ocupa de livrare, service si garantie.

Elemente esentiale in alegerea unui circular pentru lemn cu masa

Avand o constructie complexa, fierastraiele circulare necesita o alegere responsabila si minutioasa ca sa ai parte de eficienta maxima in utilizare:

  • puterea motorului, modelele de fierastraie sunt dotate cu motor electric. Cu cat puterea motorului este mai mare, cu atat este mai eficient in procesul de taiere;;
  • viteza de rotire a discului, cu cat viteza de rotire este mai mare, cu atat taierea si nivelul de productivitate este mai sigur si precis, inclusiv pentru materialele rigide;
  • tipul si diametrul discului, de care depinde direct dimensiunea placilor pe care le poti putea taia, in scopuri profesionale, cea mai bună alegere fiind modelele cu diametrul de peste 200 mm;
  • adancimea de taiere, de 7 -14 cm pentru un fierastrau circular de masa profesional;
  • nivelul de zgomot emis;
  • particularitatile mesei, accesorii si functii suplimentare. Printre cele mai utile functii putem menționa: sistemul de protecție la suprasarcina, raportor pentru taiere la unghi, sistemul de aspiratie a rumegusului, sistem de transport pe roti, placi suplimentare de sprijin atasabilemesei de taiere.

Tipuri de panze fierastrau circular de masa

Cel mai important element al acestui utilaj este panza de taiere. In principiu, cu cat este mai fina dantura panzei, cu atat vor fi mai precise taieturile realizate cu fierastraul si cu atat mai putine muscaturi in muchia aschietoare. In plus, dintii panzelor pentru prelucrarea lemnului trebuie sa fie intotdeauna la un unghi pozitiv fata de axa centrala si sa fie indreptati in jos.

  • panza de fierastrau cu dantura grosiera pentru taieturi rapide, longitudinale in lemn masiv;
  • panza de fierastrau universala pentru materiale pe baza de lemn;
  • panza de fierastrau cu dentitie fina pentru taieturi transversale pe fibra lemnoasa.

Pe masif.ro gasesti o modele esentiale de fierastraie circulare pentru lemn, de la producatori cu prezenta internationala, apreciati si recunoscuti pentru calitatea uneltelor si echipamentelor pe care le ofera!

Vezi mai multe › Mai putine ›
Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact