Makita

Fondata in 1915 ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.
Aceasta evolutie a fost posibila prin perseverenta cu care expertii companiei si-au pus resursele si experienta in serviciul fiecarui client.
Plasand inovatia pe primul loc, Makita reuseste prin cercetare si dezvoltare sa aduca noutati tehnologice prin care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.
Productia se realizeaza in fabricile situate in Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Romania, Brazilia si Germania utilizandu-se cele mai avansate modele de tehnologii si de control al calitatii. Incepand cu 2007, una dintre cele mai noi si puternic tehnologizate unitati de productie ale corporatiei o reprezinta Makita EU, aflata in Romania.
Makita Romania a fost fondata in 2000 ca unic reprezentant pe piata din Romania al Corporatiei Makita.
Prin intermediul filialei locale, compania nipona perpetueaza principiile si valorile sale de baza, furnizand pe piata autohtona o gama extinsa de produse si servicii, perfect adaptate caracteristicilor cererii locale.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 5236

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 5236

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact