Milwaukee

La nivel global, Milwaukee Electric Tool are in prezent peste 1.000 de angajati. De la infiintare, din anul 1918 compania continua sa stabileasca standarde industriale care vizeaza utilizatorii de unelte profesionale de toate tipurile, cu o linie de produse care include mai mult de 500 de unelte si peste 3.500 de accesorii. Si, la fel ca in primii ani, angajamentul fata de calitate ramane constant, desi modul in care este asigurata calitatea s-a schimbat drastic. Calitatea este asigurata din faza de proiect, prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie si a tehnicilor sofisticate de fabricatie.
Odata cu intrarea in secolul 21, Milwaukee Electric Tool s-a adaptat la nevoile in continua schimbare ale utilizatorilor de unelte electrice, punand accentul pe dezvoltarea rapida a produselor noi.
Milwaukee Electric Tool dezvolta produse profesionale pentru utilizari grele, cu o atentie riguroasa la angajamentul fata de utilizatorii uneltelor electrice profesionale prin incorporarea cunostintelor si a feedback-ului lor pentru a dezvolta pe deplin cercetarea care are ca rezultat producerea de unelte care le sporeste productivitatea. 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 3661

Pagina
produse/pagină
    • Transport gratuit
    • Garantie extinsa
    Set 2 acumulatori Milwaukee M18B52, Li-Ion, 18 V, 5.0 Ah

Produsele 1-60 din 3661

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact